Er du vår nye

LÆRLING

i energimontørfaget?

AKSA El søker nå etter to nye lærlinger som energimontør for oppstart 1. august 2023. De vi søker har eller er i ferd med å gjennomføre VG2 Elenergi og ekom.

Som montørlærling i energikonsernet Alta Kraftlag SA får du en variert arbeidshverdag som byr på mange faglige utfordringer. Du vil i løpet av lærlingtiden opparbeide deg bred kompetanse knyttet til bygging, drift og vedlikehold av strøm- og fibernett, trafostasjoner og kraftverk. Våre montører er vårt ansikt utad og kontakt med kunder og samarbeidspartnere er også en viktig del av jobben. De vi søker må derfor være både interessert i faget, lærevillige og serviceinnstilte. Liker du å jobbe utendørs, har stå-på-vilje og et godt humør, så er du kanskje en av de vi leter etter!

Vi kan tilby et godt og etablert opplæringsmiljø hvor du får mulighet til å jobbe med varierte oppgaver innen energimontørfaget.

Har du spørsmål? Kontakt daglig leder i AKSA El, Ronald Mjøen, på telefon 481 64 446.

Søknad med karakterutskrift fra videregående skole sendes til e-post rm@aksael.no. Søknadsfrist 1. mars 2023.

Ønsker du å bli vår nye kollega?

Søknadsfrist: 1. mars 2023

Send inn din søknad nå!

Send e-post

Konsernet Alta Kraftlag SA består av morselskapet Alta Kraftlag SA, med heleide datterselskaper; Alut AS, AKSA Hjem AS, AKSA El AS og AKSA Vann AS. Konsernet har totalt 60 ansatte, med bred kompetanse innen alle våre fagfelt. Vi har hovedkontor på Alta Sentrum, og distriktsavdelinger i Burfjord og Øksfjord.